fbpx
Comunicate

De ce să alegi o lenjerie de pat horeca din percal de bumbac?

Într-un hotel, o cabană sau o pensiune, lenjeria de pat de calitate profesională este un element important al confortului oferit clienților. Când vorbim despre lenjerie de pat, există diverse opțiuni disponibile consumatorilor, mai ales când vine vorba de materialul de fabricație. De la mătase la bumbac sau la in, alegerile sunt multe, uneori îngreunând decizia. Totuși, odată ce știi de ce ai nevoie, tot ce trebuie să faci este să vezi care dintre seturile de lenjerie de pat se potrivește cel mai bine pentru hotelul sau pensiunea ta. Percalul de bumbac pare a fi cea mai bună opțiune pentru persoanele care caută confort și calitate. Pentru a justifica această afirmație, vom vedea mai întâi ce este un set de lenjerie de pat din percal de bumbac pentru a deduce avantajele într-o a doua parte.

Un pat cu lenjerie din percal horeca

Un set de lenjerii de pat horeca este important în confortul pe care îl oferă și în estetica pe care o aduce dormitorului. Pentru a te asigura că ai un somn odihnitor, materialul de fabricare a acestei lenjerii horeca nu este de neglijat. Astfel, percalul de bumbac este un material a cărui dezvoltare este realizată din fibre lungi de bumbac pieptănate și țesute cu finețe. Având în vedere această croială riguroasă, setul de pat din percal de bumbac este rezistent, moale și mătăsos.

Pentru proprietatile sale antialergice si naturale, bumbacul este un material recomandat în alegerea lenjeriei de pat. Într-adevăr, firele sunt trase și strânse astfel încât lenjeria rezultată să răspundă satisfacției utilizatorilor. Țesătura de percal de bumbac are 120 fire/cm² față de 57 fire/cm² pentru bumbacul obișnuit. Calitatea fabricației setului de pat din percal de bumbac îi permite să aibă o longevitate semnificativă. Astfel, o lenjerie de pat Premium este confecționată din țesătură percal, 100% bbc dublu albit, tratament antipiling care nu se șcămoșează, mercerizat și sanforizat, 120 gr/mp, fir pieptanat TC 200, certificare OEKO TEX.

Beneficiile lenjeriei de pat din bumbac percal

Percalul de bumbac oferă țesături durabile și de înaltă calitate. În ceea ce privește aspectul vizual, lenjeria de pat horeca din percal de bumbac are un aspect mat care face apel la confort și odihnă. În ceea ce privește atingerea, confortul este asigurat de moliciunea oferită de acest tip de lenjerie. În plus, profesioniștii din horeca folosesc percal de bumbac pentru a crea adevărate opere de artă. Într-adevăr, pentru a se distinge de concurenții săi, Diralitex oferă modele originale pentru lenjerii de pat horeca. Astfel, fețele de pernă, cearceaful plat și husa de pilotă sunt în armonie pentru a oferi tot ce este mai bun pentru satisfacția clientului.

Din punct de vedere practic, setul de lenjerie de pat din percal de bumbac poate fi spălat în mașina de spălat rufe fără nicio problemă și este și ușor de călcat. În plus, fiind un material natural, este recomandat cu încredere copiilor și persoanelor predispuse la alergii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button