Ştirea zilei

De mâine, flux de vaccinare la Tulcea cu Johnson&Johnson

Direcția de Sănătate Publică Tulcea înștiințează populația că, începând cu data demarţi, 18 mai 2021, la Centrul de vaccinare de la Liceul Tehnologic Nicolae Cornățeanu din Tulcea, str. Isaccei, nr.104 se deschide încă un flux de vaccinare .

Vaccinare se va face cu vaccinul Johnson&Johnson, doză unică  ,96 de persoane vaccinate /flux.

Persoanele care doresc  să se vaccineze trebuie să se prezinte cu cartea de identitate la centrul de vaccinare , nu este necesară programare prealabilă.

Vaccinarea este gratuită ,sigură și voluntară.

Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19-Rovaccinare:www.vaccinare-covid.gov.ro.

Direcţia de Sănătate Publică a lansat azi şi un apel la vaccinare:

Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19.

Pentru a facilita accesul tuturor persoanelor neprogramate, neînscrise la vaccinare, Direcția de Sănătate Publică Județeană Tulcea cu sprijinul Primăriei Tulcea, comunică  populației județului Tulcea  că începând  din 18.05.2021 (marți) se  deschide un nou centru de vaccinare anti COVID-19 , la sediul Colegiului Medicilor Tulcea, str. Babadag, nr. 15, bl.7, sc. A,parter( lângă CEC).

  • Programul de funcționare a centrului de vaccinare va fi între orele 08,00-20,00,de luni până duminică
  • Singura condiție este să ai la tine cartea de identitate.
  • Vaccinul utilizat este Pfizer/BioNTech
  • Medici specialiști și echipe profesioniste vă așteaptă

Știm cu toții că vaccinarea este unica soluție pentru a scăpa de pandemie și a reveni la o viață normală. De aceea, te încurajez din toată inima să te imunizezi. Nu te gândi că o faci doar pentru tine, ci pentru binele întregii noastre comunități.

 Așa că te rog să te vaccinezi. Îți mulțumesc!

 Alege să te vaccinezi!

Back to top button