fbpx
Turism

#DeltaDunarii, destinație de top …instamagrabil!

Cu peste 5 milioane de utilizatori în România și un miliard la nivel global, Instagram este considerată cea mai influentă rețea de socializare pentru industria turismului. Pozele superbe postate de influenceri și ceilalți utilizatori ai platformei folosesc ca și inspirație pentru idei de vacanță pentru milioane de turiști din toată lumea.

Blogul Clubul Copiilor a facut o analiză a datelor de pe Instagram pentru a suprinde destinațiile locale cu cele mai multe taguri de pe Instagram, care sunt oficial destinațiile turistice cele mai instamagrabile din țară. Astfel am clasificat destinațiile turistice din Romania cu cele mai multe taguri pe Instagaram. Instagram hashtags sunt o parte critică a ecosistemului Instagram, ajutând utilizatorii să descopere conținut nou și relevant si permițând creatorilor de conținut să ajungă la un public mai larg.

#DELTADUNĂRII a adunat peste 65.000 de #hastaguri ceea ce o plasează printre cele mai importante destinații din țara noastră, după #Transfăgărășan sau#Sighișoara, dar înaintea unor destinații celebre ca #Sinaia, #Viscri sau #SalinaTurda.

”Delta Dunării este locul ideal pentru a vă reconecta cu natura, pentru a scăpa de toate și pentru a vă restabili echilibrul interior. Viața este lentă și liniștită, deși trebuie să o vedeți cu ochii voștri și să experimentați tot ceea ce oferă Delta Dunării. De la biodiversitatea sa bogată și până la peisajele pline de viață, Delta Dunării este un loc ideal pentru cei pasionați de natură și fotografie.” este descrierea făcută Deltei Dunării ilustrată de o fotografie postată de utilizatorul Anghel Rusu!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button