fbpx
EducaţieTulcea

Deputatul Silviu Feodor a celebrat excelența în educație de la Tulcea!

“Gala Excelenţei” a reunit în această seară pe scena Teatrului “Jean Bart” din Tulcea zeci de elevi, cu premii la olimpiadele și concursurile școlare, precum și cadrele didactice care i-au pregătit. Cum elevii etnici ruși lipoveni au obținut anul acesta zeci de premii la olimpiadele naționale, locul acestora a fost unul în prim planul galei.

Președintele Comunității Rușilor Lipoveni din România, deputatul Silviu Feodor, invitat de către inspectorul școlar general Viorica Pavel de la IȘJ Tulcea, a subliniat, printre altele, faptul “că cei care trudesc și Dumnezeu trudește alături de ei”.
A felicitat-o pe dna Inspector general prof. Viorica Pavel pentru organizarea pentru prima dată a acestei Gale a Excelenței, mulțumindu-i pentru sprijinul pe care l-a acordat și îl acordă elevilor etnici și cadrelor didactice.
De asemenea, deputatul Silviu Feodor a felicitat și a mulțumit elevilor pentru performanțele lor, precum și cadrelor didactice și părinților, mulțumindu-le tuturor pentru imaginea adusă municipiului și județului Tulcea și urându-le să aducă prin performanțele lor glorie țării și în viitor.
,,Am subliniat faptul că este importat ca inteligența și potențialul intelectual să fie dublate de un suflet bun.” a declarat Silviu Feodor, parafrazându-l pe marele scriitor Feodor Dostoievski.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE