fbpx
Ştirea zilei

Directorul de la Energoterm a demisionat!

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe pagina de socializare a Energoterm SA, directorul Răzvan Teodoru a demisionat. Tot de azi, Consiliul de Administrație al Energoterm a desemnat și înlocuitorul în persoana inginerului Ionel Zamfir, un nume vehiculat nu demult pentru funcția de director general la Aquaserv Tulcea. Mai jos, comunicatul transmis de către directorul demisionar pe pagina de socializare a societății.

,,Din motive ce țin strict de alegerea unui nou parcurs în cariera mea profesională și, totodată, a unui nou drum în viața personală, voi renunța la funcția de director al S.C. Energoterm S.A, începând cu data de 15 ianuarie 2023. Mă retrag din această funcție împăcat cu gândul că am dus la bun sfârșit o primă etapă importantă în restructurarea Energoterm. Am avut alături o echipă curajoasă și ambițioasă. Mulțumesc colegilor de la Energoterm, Consiliul local și Primăria Tulcea, pentru colaborare extraordinară, pentru tot sprijinul, încrederea și suținerea acordată. Nimeni nu este de neînlocuit, iar in Tulcea sunt destui oameni cinstiți și competenți, care așteaptă șansa de a fi puși in valoare.

Astăzi, în ședința Consiliului de Administrație, domnul Ionel ZAMFIR a fost ales director interimar și va exercita atribuțiile specifice acestei funcții, începând cu data de 16 ianuarie 2023. Experiența și competențele sale îl fac cel mai potrivit pentru această funcție.

In spiritul transparenței, rămân la dispoziția reprezentanților presei, urmând a răspunde întrebărilor legate de decizia luată sau de activitatea mea profesională desfășurată la S.C. Energoterm S.A”.

Vom reveni!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE