fbpx
Consiliul Judeţean

Documentarul „Wild Danube”, realizat de Charlie Ottley, lansat la nivel regional

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat luni, 6 decembrie, la lansarea pe plan regional a documentarului ”Wild Danube”, realizat de producătorul de televiziune britanic Charlie Ottley.

Evenimentul, care s-a bucurat de prezența celebrului om de televiziune, a fost găzduit de Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, care, de la bun început, s-a implicat activ în materializarea acestui proiect.

„Am ținut neapărat să vin să-l cunosc pe omul care a făcut atât de mult pentru Delta Dunării și, bineînțeles, să-i mulțumesc pentru că ne-a oferit această oportunitate fantastică de a promova Delta Dunării la nivel național, dar mai ales la nivel internațional, întrucât am înțeles că documentarul va fi difuzat și de postul britanic de televiziune BBC.

Domnule Charlie Ottley, nu pot decât să vă mulțumesc pentru acest minunat produs de promovare, pentru ceea ce ați făcut pentru noi prin elaborarea și difuzarea acestuia: o promovare extraodinară a unui colț de rai, evident extraordinar, realizată de un profesionist și, totodată, un om extraordinar.

Proiectul acesta este unul de suflet pentru tulceni, pentru că ne reprezintă, și de aceea vă felicităm și vă suntem recunoscători pentru tot ceea ce ați realizat dând viață documentarului ”Wild Danube“, a declarat administratorul public al județului în discursul său.

Documentarul ”Wild Danube” a fost difuzat la nivel național pe data de 1 decembrie, iar din luna ianuarie a anului 2022 urmează a fi prezent pe ecranele din Marea Britanie, grație postului BBC.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE