fbpx
Ştirea zilei

Doi gălăţeni condamnaţi pentru trafic de droguri prinşi la Tulcea

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Tulcea, au pus în executare două mandate de arestare preventivă emise de Tribunalul Tulcea, pe numele a doi bărbați de 40 și 32 de ani, ambii din municipiul Galați, cu reședințe în Spania.

Potrivit unui comunicat al IPJ Tulcea, din cercetări a reieșit că, în anul 2019, cei doi bărbați în cauză ar fi constituit un grup infracțional organizat împreună cu alte persoane de cetățenii diferite, cu scopul de a transporta o cantitate semnificativă de cocaină (trei tone) din America de Sud-Brazilia, portul Belem, pe apele teritoriale românești ale Mării Negre, în vederea distribuirii acesteia pe piețele din Europa.

În cauză, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pentru 30 de zile, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Trafic ilicit de droguri de mare risc”, ,,Trafic ilicit internațional de droguri de mare risc” și ,,Inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat în scopul săvârșirii de infracțiuni grave”.

Ambii bărbați au fost depuși de către polițiști la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, în vederea executării măsurilor preventive.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button