fbpx
Ştirea zilei

Doi minori, tâlhăriți în autobuz, au cerut sprijinul jandarmilor tulceni

Ieri, în jurul orei 15.30, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către un tânăr, care a reclamat că i-a fost sustrasă o sumă de bani în mijlocul de transport în comun.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat trei minori, cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, care au declarat că în timp ce se aflau în mijlocul de transport în comun, doi dintre ei au fost amenințați cu loviri de către alți doi tineri, care au reușit să le sustragă din buzunare suma de 50 de lei, respectiv 30 de lei. Aceștia au declarat că s-au temut de amenințări și de aceea nu s-au împotrivit în momentul în care au fost tâlhăriți.

În urma semnalmentelor furnizate, care au dus la identificarea tinerilor, jandarmii au efectuat căutări în zona apropiată producerii evenimentului, deplasându-se ulterior la domiciliul celor în cauză.

Persoanele reclamate nu au fost găsite la domiciliu, însă au fost întocmite actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate de către poliție.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button