Ştirea zilei

Dosare penale pentru violenţă în familie şi ameninţare!

- jandarmii tulceni în acţiuni de weekend

În data de 24 ianuarie, în jurul orei 19:30, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze pe strada G. Corneliu, din municipiul Tulcea, unde o femeie a sesizat faptul că se simte ameninţată de un bărbat.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat o femeie, în vârstă de 45 de ani, care a declarat verbal faptul că fostul său iubit, s-a prezentat la domiciliul acesteia, adresându-i injurii şi  ameninţând-o cu acte de violenţă, în cazul în care femeia intenţionează să se despartă de el. De asemenea, femeia a mai relatat faptul că bărbatul s-a prezentat de mai multe ori la locul ei de muncă, unde,  a ameninţat-o cu acte de violenţă.

Bărbatul în cauză a fost identificat de jandarmi, chiar în scara blocului în care locuieşte femeia,  precizând faptul că dorea doar să o invite la o întâlnire, însă femeia a refuzat.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

În data de 24 ianuarie, în jurul orei 21:00, jandarmii tulceni au fost solicitaţi să intervină ca urmare a unei sesizări de agresiune verbală şi fizică.

Victima, o femeie, în vârstă de 29 de ani, a solicitat sprijinul forţelor de ordine, declarând faptul că a fost agresată atât fizic, cât şi verbal de către soţul său, fiind, în repetate rânduri,  izgonită din locuinţă.

Întrebat de jandarmi, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a declarat că toate neînţelegerile şi conflictele cu soţia sa sunt cauzate de intenţia acesteia de a pleca, împreună cu cei doi copii, în vârstă de 5, respectiv 11 ani,  în Germania, el nefiind de acord cu această decizie.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

 

Back to top button