fbpx
Fotbal

Duminică, fotbalul judeţean a renăscut la Isaccea!

- Adunarea Generală a AJF Tulcea a aprobat calendarul competiţional

Sâmbătă, la sala Dobrogea a Consiliului Judeţean Tulcea, în prezenţa majorităţii delegaţilor echipelor din fotbalul judeţean, Adunarea Generală a aprobat, printre altele, reluarea Ligii a IV-a de fotbal începând cu data de 13 martie 2022.

Programul competiţional, aşa cum a fost el stabilit de la începutul sezonului, cu decizia de reluare a campionatului, se regăseşte pe site-ul oficial al AJF Tulcea, însă cel mai important aspect este acela că în adunarea generală, preşedintele Petre Badea a propus o formulă de calificare în play-off mult mai atractivă care a fost votată în unanimitate.

Am propus ca meciurile pentru calificarea în play-off să se joace încrucişat între echipele din cele două serii. Prima dintr-o serie cu ultima din cealaltă serie iar locurile 2 dintr-o serie să joace cu locurile 3 din cealaltă serie. Aşa vom avea garanţia că cele mai bune 4 echipe din cele două serii vor ajunge în play-off. ” a declarat Petre Badea, preşedintele AJF Tulcea.

O primă restanţă din cele trei rămase a se disputa din campionatul Ligii a IV-a s-a jucat duminică la Isaccea, unde Prograsul  din localitate a pierdut pe teren propriu cu Partizanul Luncaviţa, scor 3-5 (0-2).

Seria A – Clasament la zi

1 A.C.S. Săgeata Stejaru 8 24p
2 A.C.S. Flacăra M. Kogălniceanu 8 21p
3 FC Delta Tulcea 8 13p
4 A.S. Partizanul Luncaviţa 8 10p
5 A.S. Progresul Isaccea 7 5p
6 A.C.S. Viitorul Horia 8 4p
7 A.S. Beroe Ostrov 7 1p

Seria B – Clasament la zi

1 A.S. Viitorul Murighiol 9 22p
2 A.C.S. Pescăruşul Sarichioi Junior 9 21p
3 A.C.S. Granitul Babadag 8 21p
4 A.S. Soimii Topolog 8 16p
5 A.S. Luceafărul Slava Cercheză 9 10p
6 A.S. FC Ceres Min Ceamurlia de Jos 9 7p
7 A.S. Naţional Somova 9 3p
8 A.S. Heracleea Enisala 9 3p

 

 

Back to top button