fbpx
Fotbal

Progresul Isaccea și FC Deta Tulcea în finala Cupei României!

De la ora 18.00, stadionul Delta Gheorghe Iamandi va găzdui azi finala Cupei României, faza județeană, un meci care va aduce față în față două echipe care au jucat și în turneul final al Ligii a IV-a câștigat de campioana Pescărușul 1969 Sarichioi.

Progresul Isaccea, finalista turneului final al Ligii a IV-a, și FC Delta Tulcea joacă azi pentru trofeul pus pe masă de conducerea Asociației Județene de Fotbal Tulcea o finală inedită în care favorită este echipa oaspete dacă ar fi să ne luăm după rezultatele din campionat. Astfel, cele două echipe au mai jucat pe stadionul Delta în campionat și atunci Progresul Isaccea a câștigat cu 6-0 meciul de la Tulcea, în timp ce returul de la Isaccea a fost efectiv o aspră corecție pentru echipa din municipiul Tulcea: 13-0 pentru Progresul Isaccea. Greu de crezut că după două înfrângeri la scoruri categorice, cu 19 goluri primite și niciunul marcat, FC Delta Tulcea poate emite azi prea multe pretenții la câștigarea trofeului. Totuși, rezultatul meciului depinde foarte mult de dorința celor două echipe de a juca mai departe în această competiție în care la nivelul regiunii sud -est în grupă vor avea, întâmplător sau nu, aceeași adversari ca Hamangia Baia anul trecut.

Voința Cudalbi 2015 este campioana județului Galați și aceasta și-a adjudecat și cupa într-o finală cu Gloria Ivești (2-1). Chiar dacă nu a promovat în Liga a III-a după barajul cu CS Medgidia, campioana din Galați e o echipă foarte bună.

CSM Adjud 1946 este campioana județului Vrancea și câștigătoarea cupei iar în meciul de baraj de promovare în Liga a III-a a câștigat deci din toamnă va juca la nivelul următor. Vrâncenii par favoriții grupei din care va mai face parte și câștigătoarea Cupei României faza județeană Tulcea, dar și anul trecut campioana de la Tulcea a mers mai departe în finala regiunii.

Vom reveni diseară cu amănunte de la meci și program câștigătoarei în această competiție de tradiție a fotbalului românesc

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE