Fotbal

Fobal Juniori A1: CS Năvodari – Şoimii Topolog 5-2 (3-1)

Ieri seară, la Năvodari, campioanele judeţene la Juniori A1 din Constanţa şi Tulcea, respectiv CS Năvodari şi Şoimii Topolog, au disputat meciul tur de calificare în faza regională a Campionatului Naţional U19 rezervat echipelor din campionatele judeţene.

Cu 34 de meciuri disputate în actualul sezon, din care a obţinut nu mai puţin de 31 de victorii având un golaveraj de invidiat şi anume 214-17, C.S. Năvodari era favorită în meciul cu Şoimii Topolog, mai ales că juca şi pe teren propriu.

Meciul a început însă contrar aşteptărilor cu primul şut spre poartă expdiat de elevii antrenorului Adrian Almaghe şi mai ales cu o uriaşă ocazie de gol în debutul meciului atunci când mingea a izbit bara porţii gazdă şi a ieşit în aut de poartă.

După cele două avertisemente ale echipei tulcene, CS Năvodari a arătat de ce este favorită la calificare şi a punctat de două ori în doar câteva minute. Până la pauză, Trandafir de la Şoimii Topolog a redus din diferenţă, 2-1 pentru CS Năvodari, însă chiar înainte de finalul reprizei gazdele au mai marcat o dată şi astfel s-a intrat la vestiare cu avantaj de două goluri în favoarea gazdelor.

După reluare tot gazdele au marcar un gol cum rar se vede pe terenurile de fotbal, o reluare din foarfecă executată ca la manual, după care căpitanul oaspeţilor, Pavel a redus din nou diferenţa la două goluri, 4-2 pentru CS Năvodari, dintr-un 11 metri.

Ultimele minute din meci şi minutele de prelungire s-au jucat cu garda jos: Şoimii Topolog a avut ocazia de a se apropia la doar un singur gol în ultimul minut de joc regulamentar, însă în primul minut de prelungiri gazdele au primit şi ele un penalty şi astfel în loc de 4-3 pentru CS Năvodari, scorul final a fost 5-2 pentru CS Năvodari.

Un scor greu de surmontat, dar nu imposibil în meciul retur care se va disputa vineri 10 iunie 2022, de la ora 18.00 pe terenul din Topolog.

Back to top button