După Andaluzia Luca şi Ştefana Zibileanu vrea primar!

Nu mâine ci poimâine, în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc, începând cu ora 15.00 la sediul de pe strada Babadag, încă o candidatură la fotoliul de primar al municipiului Tulcea va fi anunţată oficial.

Primul anunţ a fost făcut încă de anul trecut de către Andaluzia Luca, viceprimar şi preşedinte al organizaţiei municipale PSD. Iată că a doua candidatură oficială este tot a unei …candidate: Ştefana Zibileanu de la Pro România!

Chiar dacă nu a confirmat 100% intenţia de a candida pentru fotoliul de primar, coordonatul judeţean al Pro România, Ştefana Zibileanu, a anunţat azi faptul că vor fi anunţaţi candidaţii Pro România, inclusiv candidatul pentru funcţia de primar al municipiului. Cum şi în 2016 Ştefana Zibileanu a candidat pentru funcţia de primar este lesne de înţeles că şi acum va avea aceeaşi opţiune mai ales că pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Tulcea încă nu s-a hotărât sistemul de vot, respectiv direct sau din rândul consilierilor.

Pentru a da greutate evenimentului, la conferinţa de presă de la Tulcea va participa şi preşedintele Pro România, nimeni altul decât Victor Ponta!

Back to top button