fbpx

E oficial: S-a semnat contractul pentru Sala Polivalentă!

Azi, potrivit unei informaţii făcute publice de preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a fost semnat contractul pentru construcţia unei noi Săli Polivalente în municipiul Tulcea.

„Mi-am asumat anul trecut această investiție în față tulcenilor și mă bucur să o onorez prin fapte – oamenii au nevoie de fapte nu de vorbe. Astăzi, a fost semnat contractul pentru o sală polivalentă nouă, încă o dovadă că viitorul se construiește prin muncă și proiecte implementate care să dezvolte comunitatea.
Astfel, vom avea un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, ambele terenuri având o suprafață de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale (20x40m), parcare subterană, iar capacitatea tribunelor va crește la 4.438 de locuri“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Tulcea a sediul Companiei Naționale de Investiții a fost semnat contractul de achiziție publică privind proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Construire Sală Polivalentă Municipiul Tulcea“, Consiliul Județean Tulcea, în calitate de beneficiar final, fiind reprezentat de vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Reamintim faptul că în luna februarie a anului trecut, Consiliul Județean Tulcea a aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții, pe bază de protocol, a amplasamentului teren, situat strada Isaccei nr. 18, judeţul Tulcea, aflat în domeniul public al Judeţului Tulcea, în suprafața de 10.605 mp, liber de orice sarcini, în vederea şi pe perioada realizării de către „C.N.I.”- S.A. a obiectivului de investiţii „Construire Sală Polivalentă – str. Isaccei, nr.18, localitatea Tulcea, județul Tulcea”.
Motivația acestei investiții este legată de faptul că în prezent Sala Polivalentă nu mai corespunde cerințelor actuale pentru desfășurarea competițiilor sportive, din punct de vedere al dotărilor, al dimensiunilor terenului sau al funcționalității clădirii.

Potrivit informaţiilor furnizate de către Adina Mitran, purtătoarea de cuvânt Companiei Naţionale de Investiţii din subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, valoarea totală a contractului semnat este de circa 105 milioane de lei iar firma câştigătoare este Compania Construcţii Erbaşu.

Durata contractului este de 24 de luni din care 3 luni presupune proiectarea construcţiei, cu amendamentul că cele 24 de luni se vor lua în calcul din momentul predării amplasamentului, respectiv după demolarea sălii actuale.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button