fbpx
Ştirea zilei

Elevii tulceni sunt “Prietenii Pompierilor”

Azi, 30 de elevi s-au întrecut pentru trofeul “Prietenii Pompierilor”, concurs organizat de Inspectoratul Școlar Județean, cu sprijinul Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al Județului Tulcea și Consiliului Județean.

Concursul s-a desfășurat pe stadionul “Bididia” din municipiul Tulcea și a reunit la start 3 echipaje de la unități de învățământ din municipiul Tulcea și Srichioi
Concursul “Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și apreciere a pericolelor generate de situațiile de urgență, precum și pentru dezvoltarea unor calități precum iniţiativa, spiritul de echipă, curajul și disciplina.
Echipajele, formate din câte nouă membri și o rezervă, au avut de trecut o probă teoretică, cu întrebări din domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, o pistă cu obstacole și o ştafetă de 400 m, cu obstacole.

Clasamentul final a fost următorul:
Locul I fete: Școala Gimnazială „Nifon Bălașescu” municipiul Tulcea
Locul I (mixt/băieți)): Școala Gimnazială „Sarichioi” comuna Sarichioi
Locul al II-lea (băieți): Școala Gimnazială “Nifon Bălășescu” municipiul Tulcea
Competiția s-a încheiat cu o festivitate de premiere. Echipele au fost recompensate cu diplome, medalii și cupe.
Felicitări tuturor elevilor care au participat și instituțiilor de învățământ din care aceștia au făcut parte: Școala Gimnazială „Nifon Bălașescu” din municipiul Tulcea și Școala Gimnazială „Sarichioi” comuna Sarichioi.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE