fbpx
Tulcea

Eugen Terente, deputat USR Tulcea: Corupția rămâne o uriașă problemă pentru România!

N-o spunem doar noi, o spune și Indicele de Percepție a Corupției calculat de Transparency International: România este una dintre cele mai corupte țări din UE, chiar lângă Bulgaria și Ungaria.
D-aia nu avem autostrăzi sau școli, d-aia ne îmbolnăvim în spitale în timp ce baronii PSD și PNL fură portbagaje întregi de bani.
Lupta anticorupție se află în primele priorități ale alianței 𝗗𝗿𝗲𝗮𝗽𝘁𝗮 𝗨𝗻𝗶𝘁𝗮̆. Cum abordăm problema în Parlamentul European?
Creștem bugetul și resursele Procurorului Public European condus de Laura Codruța Kovesi. Instituția și-a dovedit deja valoarea adăugată la nivel european. Continuăm să o susținem.
Păstrăm anticorupția pe agenda publică. Raportul de țară pe Stat de drept trebuie să se concentreze pe menținerea luptei cu corupția în România.
Propunem legi UE mai dure pentru combaterea corupției. Mai ales când vine vorba de infracțiuni complexe de corupție și de extinderea termenului de prescripție pentru urmărirea penală a corupților în instanțe. Europarlamentarii Dreapta Unită vor participa activ la acest proces.
Eliminăm orice influențe ale politicului în sistemul de justiție, iar cei care fură România pot fi pedepsiți.
Nu renunțăm. 𝗖𝗼𝗿𝘂𝗽𝘁̦𝗶𝗮 poate fi învinsă.
#ConstruimRomâniaModernă.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE