fbpx
Tulcea

Eugen Terente, deputat USR Tulcea: ”Pentru” declarația Parlamentului României de solidaritate cu Israel

Parlamentul României a adoptat, azi, 11.10.2023, cu 284 de voturi „pentru”, Declaraţia privind atacurile teroriste îndreptate împotriva Statului Israel şi a populaţiei civile, document prin care subliniază necesitatea acţiunii pentru crearea celor mai eficiente mecanisme care să asigure protecţia libertăţii, democraţiei şi a vieţilor omeneşti. Parlamentarii și-au exprimat solidaritatea deplină cu Israel, susținând dreptul statului de a se autoapăra pentru a elimina terorismul și de a lua toate măsurile necesare pentru a-și proteja civilii, Printre cei care au votat ”pentru” s-a numărat și deputatul USR Tulcea, Eugen Terente.

Astăzi, am votat Declaraţia Parlamentului României privind atacurile teroriste îndreptate împotriva Statului Israel şi a populaţiei civile. Este datoria noastră să condamnăm aceste atacuri barbare ale teroriștilor asupra civililor în Israel. Aceste atacuri sunt menite să distrugă democrația și pacea din întreaga lume. 

Dronele care zboară la câteva zeci de metri de Tulcea și cad pe pământ românesc, provin din același loc de unde provin rachetele teroriștilor care au ucis sute de civili în Israel.” – a transmis deputatul USR Tulcea, Eugen Terente.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE