Tulcea

PNL şi PSD şi-au prezentat candidaţii în prima zi de campanie

O conferinţă de presă în prima zi de campanie electorală pentru un partid politic cu pretenţii este ceva firesc şi de manual. Ştiu foarte bine acest lucru cele două partide care sunt creditate în sondaje cu cele mai mari şanse pentru alegerile parlamentare de luna viitoare, PNL şi PSD, chiar dacă unui dintre ele îi va fi sortit să facă opoziţie.

De la ora 15.30, la Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea, imediat după şedinţa se consiliu în care s-au ales vicerimarii municipiului şi apoi în formulă de cinci (Ilie, Şinghi, Simion, Bibu şi Vasilescu) s-a desfăşurat o conferinţă de presă, preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie, a ţinut să prezinte jurnaliştilor, că tot erau acolo, cei trei candidaţi pe care îi vede parlamentari în următorii patru ani: Alexandru Cristian Iordan, viitor senator respectiv George Şişcu şi  Michael Gudu, viitori deputaţi.

Declaraţia de presă a candidatului pentru Senat, Alexandru Cristian Iordan

Declaraţia de presă a candidatului pentru Camera Deputaţilor, George Şişcu

Declaraţia de presă a candidatului pentru Camera Deputaţilor, Michael Gudu

Şi PSD Tulcea şi-a prezentat candidaţii pentru Parlament

De la ora 16.00, pe strada Victoriei, din sediul organizaţiei judeţene, asemeni preşedintelui liberal şi Horia Teodorescu, preşedintele PSD Tulcea, i-a prezentat pe viitorii parlamentari ai social democraţilor tulceni.

Alături de Eugen Teodorovici, senator de Tulcea şi fost ministru de Finanţe, preşedintele PSD Tulcea a prezentat numele tuturor candidaţilor, atât pentru Senat, cât Camera Deputaţilor.

Back to top button