Tulcea

Întâlnire a parlamentarilor USR PLUS Tulcea cu prefectul judeţului pe tema Carierei de la Greci

Astăzi, alături de colegul meu Costel Vicol, senator USR PLUS Tulcea şi Bogdan Rodeanu, deputat USR PLUS Galaţi, am avut o întâlnire cu prefectul judeţului Tulcea, Marcel Ivanov.

Scopul celor trei parlamentari USR PLUS a fost acela de a găsi soluţii pentru a împiedica pericolul de distrugere a unor habitate naturale din Munţii Măcinului.

În ultima perioadă atât eu cât şi colegii mei am fost asaltaţi de zeci de emailuri şi mesaje de la locuitorii comunei Greci, şi nu numai, care se arată îngrijoraţi cu privire la viitoarele activităţi miniere din acea zonă.
La finalul întâlnirii avute cu reprezentantul Guvernului în judeţul Tulcea o primă concluzie a parlamentarilor USR PLUS a fost aceea că există nu doar unele nereguli ci şi anumite lacune legislative de care unii aşa-zis investitori, fără pic de respect faţă de mediul înconjurător şi faţă de oamenii care trăiesc în vecinătatea Parcului Naţional Munţii Măcinului, încearcă să profite. În curând vom prezenta pe larg şi concluziile autorităţilor statului sesizate cu privire la toate neregulile ce au legătură cu această carieră.
Eugen Terente, deputat USR PLUS Tulcea
Back to top button