fbpx
Tulcea

VIDEO: Mesajul deputatului Silviu Feodor, președintele CRLR, în prag de Anul Nou pe vechi

Anul 2022 a fost unul destul de dificil, care ne-a influențat și ne-a maturizat deopotrivă. Am exprimat prin educația creștină valoarea potențialului nostru uman față de cei aflați în suferință. Am fost și suntem alături de semenii noștri refugiați din Ucraina, aflați în grea încercare. Am trecut prin momente grele, ne-am și bucurat în alte momente, am arătat iubire și am suferit.
Gândurile noastre se îndreaptă acum către anul 2023. Este o pagină nouă în viața noastră și nădăjduim că vom avea parte de lucrurile bune și de schimbări fericite.
De asemenea, sperăm ca anul 2023 să aducă pace, mai multă dragoste și căldură sufletească, împliniri și nenumărate realizări. Îmi doresc din inimă ca toate aceste așteptări să se înfăptuiască.
În anul 2023, să fim mai înțelegători și generoși cu cei de lângă noi, să nu pierdem din vedere că fiecare dintre noi poate face lumea mai bună.
Să fim buni și blânzi, receptivi și deschiși, să iubim familia și valorile moștenite, să cinstim minunata noastră țară, România.
Vă doresc multă, multă sănătate și pace, bucurie și iubire nețărmurită, să aveți o energie inepuizabilă și prosperitate, precum și un mare și generos ajutor de la Bunul Dumnezeu.
La mulți și binecuvântați ani!

Deputat Silviu Feodor, președintele Comunității Rușilor Lipoveni din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button