fbpx
Tulcea

George Şişcu, deputat PNL Tulcea: „PNI Anghel Saligny – un miliard de lei pentru judeţul Tulcea

Judeţul Tulcea a primit o alocare de peste 1 miliard de lei noi în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny“. Este o sumă importantă şi marchează un punct esenţial în eforturile guvernamentale de ridicare a comunităţilor noastre prin intermediul investiţiilor în apă şi canalizare, precum şi drumuri şi poduri.
Suma exactă este de 1.063.371.387 lei, din care 455.730.595 lei pentru apă şi canalizare, respectiv 607.640.793 lei pentru drumuri şi poduri.
Felicit pe toţi primarii tulceni care au depus proiecte convingătoare în cadrul acestui Plan Naţional de Investiţii şi Guvernul condus de Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, pentru că a realizat o alocare a fondurilor atât de judicioasă şi care nu mai plasează, ca altădată, Tulcea în vreo coadă a clasamentelor privind alocările pentru investiţii.
Guvernul s-a angajat să aloce bani comunităţilor locale, astfel încât să asigure o dezvoltare teritorială echilibrată, indiferent de culoarea politică a şefilor din administraţia locală. Programul Naţional de Investiţii şi PNRR reprezintă două resurse importante pentru fiecare comună, oraş şi municipiu.
George Şişcu,
deputat PNL Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE