Tulcea

Eugen TERENTE – USR PLUS: Votaţi pentru „O Românie fără hoție!”

- articol de informare electorală

Dragi tulceni,

mandatul deputaților și senatorilor aleși în 2016 se apropie de final! Sunt aceleași personaje care răspundeau nonșalant cu “Altă întrebare?” și care acum îți vor votul și încrederea. Din nou! Sunt reprezentanții acelorași partide care au promis şi promit autostrăzi sau reforme, dar care vin la fiecare sfârșit de mandat doar cu scuze.

Dragi tulceni,

știm că sunteţi dezamăgiţi şi că v-aţi săturat să fiţi, majoritatea, plătiţi cu salariul minim pe economie! Mai știm că v-aţi săturat să fiţi trataţi cu aroganță şi că v-aţi săturat să fiţi nevoiţi să daţi șpagă, cel puţin o dată în viaţă, când aţi avut nevoie de ceva de la o intituţie de stat. Vă amintim că în 2016, câţiva parlamentari USR au pornit cel mai ambițios proces de reformare al țării și, totodată, al stilului de a face politică. Opoziția făcută în ultimii 4 ani, nu doar că a generat un val de schimbări, dar a forțat partidele mari să încetinească atacul asupra Justiției. De aceea, astăzi Alianţa USR PLUS a devenit un adversar redutabil și inconfortabil pentru vechea clasă politică. În 2017 am inițiat “Fără penali în funcții publice” și am fost în stradă ca să oprim Ordonanța 13. Am stopat, împreună cu voi, cei care aţi ieşit în stradă, un dezastru legislativ în România. Ne-am bătut pentru eliminarea pensiilor speciale. Vechea clasă politică, aflată la guvernare în ultimii patru ani, doar a promis acest lucru. Îi deranjează că suntem vigilenți și nu negociem principii? Îi deranjează că a apărut alternativa, un partid care își dorește să facă lucrurile pe bune? Ca și voi, ne dorim servicii medicale și educație de calitate!

Dragi tulceni,

peste 21.000 dintre voi aţi semnat demersul USR “Fără penali în funcții publice”! Duminică, 6 decembrie 2020 vă spunem că, în sfârșit, putem să facem schimbarea şi că – doar prin votul vostru dat echipei Alianţei USR PLUS – puteţi certifica acea semnătură!

Votaţi echipa Alianţei USR PLUS pentru ca împreună să construim „O Românie fără hoție!”.

 

Back to top button