fbpx
Educaţie

Evaluarea Națională cu 1520 de candidați la Tulcea!

Astăzi, 25 iunie 2024, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Limba și literatura română) – sesiunea 2024.  Potrivit informațiilor furnizate de conducerea Inspectoratului Școlar Tulcea au fost prezenți în sălile de examen 1520 candidați. Nu s-au prezentat la examen 30 de candidați dintre aceștia. Nu au existat situații de elevi eliminați.
Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română au fost publicate de către Centru Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.
Următoarea probă scrisă (Matematică) va avea loc joi, 27 iunie 2024.
Primele rezultate vor fi afișate miercuri, 3 iulie 2024, pe site-ul evaluare.edu.ro.. Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro., respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate codurile individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.
Rezultatele finale vor fi afișate marți, 9 iulie 2024.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE