Ştirea zilei

EXIT – POLL: Horia Teodorescu rămâne preşedinte la Consiliul Judeţean!

Ales prin vot direct în 2012 şi îndirect, prin votul consilierilor judeţeni, Horia Teodorescu şi-a reconfirmat şi ieri, prin votul majorităţii tulcenilor din judeţul Tulcea, poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Potrivit „exit-poll”-urilor de la cele două partide, PSD şi PNL, care şi-au disputat această funcţie, procentele celor doi ar fi de 38-40% pentru Horia Teodorescu şi respectiv 33-35% pentru George Şişcu.

„Dragi tulceni,
• Vă mulțumesc tuturor! Prin votul vostru, al fiecăruia dintre voi, am demonstrat că doar #FapteleFacDiferența pentru județul Tulcea!
➜ Împreună, în următorii 4 ani, #construim mai departe acest județ binecuvântat al nostru. Avem de muncă!
• Sunt recunoscător tuturor colegilor care au fost alături de mine, am demonstrat unitate, bun simț, implicare și #responsabilitate, iar tulcenii au apreciat asta!
• Felicit toți participanții din această competiție electorală pentru rezultate și pentru curaj.
📌 Pentru județul Tulcea și pentru fiecare tulcean, #ContinuămÎmpreună și construim mai departe viitorul!
– Horia Teodorescu –
– Președinte Consiliul Județean Tulcea – ” 
este mesajul actualului şi viitorului preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea!

Chiar dacă diferenţa dintre cei doi este, potrivit estimărilor, de numai 5%, candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Tulcea a recunoscut victoria adversarului său.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat votul, acesta mă onorează și mă responsabilizează! O bătălie pierdută nu are cum să nu îți lase un gust amar, dar pot să vă asigur că rămân un om dedicat tulcenilor și proiectelor Tulcei.

În același timp, vreau să mulțumesc extraordinarei echipei PNL care a făcut o campanie frumoasă, axată pe proiecte și pe problemele oamenilor. Voi fi alături de toți colegii mei ca și până acum și sunt tare mândru să fiu parte a PNL Tulcea!

Îl felicit pe Ștefan Ilie, Președintele organizației noastre județene, pentru câștigarea Primăriei Municipiului Tulcea. Ștefan va demonstra în foarte scurt timp ce înseamnă performanța într-o administrație liberală și pentru acest oraș care a pierdut prea multe trenuri, prea multe oportunități. Așa cum a fost ani de zile unul dintre cei mai apreciați primari din România, ca edil al Luncaviței, ne va face pe toți mândri de el și la Tulcea.

Nu în ultimul rând, felicitări contracandidatului meu, câștigătorul alegerilor pentru Președinția Consiliului Județean. Sper ca și județul Tulcea să aibă mai multe motive de mândrie în anii ce vin și locuitorii săi să aibă parte de prosperitatea binemeritată„, a transmis urmăritorilor săi George Şişcu pe pagina sa de Facebook..

 

Back to top button