Ştirea zilei

Extinderea și modernizarea Şcolii Gimnaziale Jurilovca, în grafic!

Lucrările pentru extinderea și modernizarea Şcolii Gimnaziale Jurilovca se derulează conform graficului de execuție asumat de constructor pe acest obiectiv.
Proiectul, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, presupune modernizarea unității școlare existente și extinderea ei cu 6 noi spații de lucru.”, a anunţat azi primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion.
Astfel, începând de anul viitor, elevii și colectivul profesoral vor putea beneficia de noile săli, dotate cu echipamente corespunzătoare, în care se vor desfășura activitati tematice din diferite domenii:
– un laborator de fizică-chimie – având în vedere rezultatele deosebite obținute la aceste discipline de elevii și profesorii din Comuna Jurilovca în ultimii ani;
– un cabinet logopedic și de asistență psihopedagogică pentru elevii școlii și pentru copiii cu cerințe educaționale speciale – cu sprijinul Asociației euRespect și Fundatia Orange;
– un centru de documentare și informare;
– un laborator multimedia pentru studierea limbilor străine;
– un spațiu pentru bibliotecă cu sală de lectură;
–  o sală de clasă pentru învățământul primar (clasa 0).
Profesori, părinți, administrație locală – suntem toți o echipă când vorbim de educația și viitorul copiilor noștri. #Împreună continuăm #dezvoltarea #comunității locale!” a mai transmis Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca pe pagina sa personală de Facebook.
Back to top button