fbpx
Ştirea zilei

Festivalul de film ,, Anonimul” acum și pe internet!

Pentru prima dată, ANONIMUL IIFF pune la dispoziția celor care nu pot ajunge la festival patru producții din competiția de lungmetraj și 25 de filme de scurtmetraj, care vor fi disponibile pe Eventbook.ro timp de 48 de ore de la data premierei din cadrul ANONIMUL IIFF. Costul unui abonament pentru vizionarea online ce include toate proiecțiile este de 70 de lei, iar prețul unui bilet individual de 12 lei.

Filmele care vor fi disponibile online sunt listate aici https://bit.ly/EVENTBOOKANOIFF

Pentru cei care merg la festival, filmele sunt gratis

Accesul la toate proiecțiile din cadrul festivalului este gratuit. Pentru proiecțiile care au loc în cinematograful din Green Village, accesul este condiționat de deţinerea unui bilet cu valoare 0, care asigură rezervarea locului la proiecție și care poate fi achiziționat de pe platforma Eventbook.ro cu 24 de ore înainte de începerea proiecțiilor. Pentru proiecțiile din cadrul campingului Green Dolphin Camping nu este nevoie de bilet cu valoare 0.

Biletele online cu valoare 0 pot fi achiziționate de pe https://bit.ly/EVENTBOOKANOIFF

Detalii despre acces în cadrul festivalului aici: https://bit.ly/RegulamentANO2021

Centru de vaccinare special amenajat la festivalul de film

Întrucât evenimentul atrage anual numeroși turiști în Delta Dunării, contribuind semnificativ la promovarea județului Tulcea la nivel național și internațional, Instituția Prefectului – Județul Tulcea, împreună cu Direcția de Sănătate Publică județeană, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și organizatorii festivalului vor asigura desfășurarea acestuia în condiții de siguranță pentru cetățeni.

O echipă de cadre specializate a Direcției de Sănătate Publică a Județului Tulcea va fi prezentă la festival, pe toată perioada desfășurării acestuia, atât pentru a face testări rapide, cât și pentru a efectua vaccinarea celor care doresc, serurile disponibile fiind Pfizer-BioNTech și Johnson&Johnson.

Activitatea de vaccinare se va desfășura în incinta dispensarului din Sfântu Gheorghe, conform programului următor:

10 – 13 august, între orele 10:00 – 20:00;

14 august, între orele 10:00 – 12:00.

Testarea rapidă cu teste antigen SARS-COV-2, cu rezultat valabil 24 de ore, se va desfășura la punctul de informare al festivalului din cadrul Green Dolphin Camping, conform următorului program:

9 august, între orele 18:00 – 20:00;

10 – 13 august, între orele 10:00 – 12:00 și respectiv 18:00 – 20:00;

14 august, între orele 10:00 – 12:00.

Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL are loc între 9 și 15 august la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunări. Programul ANONIMUL 2021 cuprinde două competiții de scurtmetraje, românești și internaționale, o competiție de lungmetraj, precum și proiecții de film de lungmetraj și scurtmetraj în afara competițiilor, urmate de întâlniri și dialoguri între cineaști și public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button