fbpx
Anunţuri

Finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA DE NOI CAPACITĂȚI DE PRODUCȚIE A MICRO ÎNTREPRINDERII YLE FIRE SRL PENTRU EXECUȚIA DE CONSTRUCȚII PE STRUCTURA METALICĂ”

Anunț de presă

Anunț de presă

                              Octombrie 2020

Finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA DE NOI CAPACITĂȚI DE PRODUCȚIE A MICRO ÎNTREPRINDERII YLE FIRE SRL PENTRU EXECUȚIA DE CONSTRUCȚII PE STRUCTURA METALICĂ”

YLE FIRE SRL, în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „ DEZVOLTAREA DE NOI CAPACITĂȚI DE PRODUCȚIE A MICRO ÎNTREPRINDERII YLE FIRE SRL PENTRU EXECUȚIA DE CONSTRUCȚII PE STRUCTURA METALICĂ”, cod SMIS 119342, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1A ITI – “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri “.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului a fost de de 1.039.200,00 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 904.104,00 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie cresterea competitivitatii economice a societatii si diversificarea serviciilor sale.

Obiectivul specific al proiectului vizează:

  1. diversificarea gamei de produse oferite;
  2. achizitionarea elementelor de investitie si implementarea cu success a proiectului
  3. cresterea cifrei de afaceri.

Echipamentele achiziționate în cadrul proiectului sunt: linie de productie confectii metalice formata din echipamente individuale: Masina de debitat cu jet de apa, Masina de debitat tabla, Masa exhaustare pe segmenti, Sistem de aspiratie cu filtru, panouri solare, ansamblu bec LED.

Rezultatele obținute și impactul investiției la nivelul localității/regiunii la finalizarea implementării proiectului sunt:

  1. Diversificarea gamei de produse prin extinderea domeniului de activitate
  2. In urma implementarii proiectului rezultatul asteptat este productia de confectii metalice
  3. Cresterea cifrei de afaceri are ca rezultat asteptat minimizarea concurentei.

Durata de implementare a proiectului a fost de 37  luni (01.10.2017 – 31.10.2020)

Impactul realizarii obiectivului general la nivelul intreprinderii va fi reprezentat de dezvoltarea si cresterea competitivitatii serviciilor companiei astfel incat sa faca fata cu succes pe piata interna si pe piata Uniunii Europene. In termen de trei ani de la implementarea proiectului, efectele realizarii acestuia pentru societate vor fi reprezentate de cresterea calitatii serviciilor firmei, imbunatatirea caracteristicilor tehnice ale acestora, cresterea competitivitatii societatii, a imaginii si cotei de piata a intreprinderii.

Impactul atingerii obiectivului general la nivelul regiunii ITI-DELTA DUNARII va fi reprezentat de cresterea gradului de ocupare prin crearea a 3 noi locuri de munca, inclusiv din categoria persoanelor defavorizate, care vor fi mentinute pe o perioada de minim 3 ani de zile de la finalizarea implementarii proiectului. Beneficiile pentru societate se regasesc in efectele multiplicatoare economice si sociale pe care le implica crearea de noi locuri de munca. De asemenea impactul asupra comunitatii locale se traduce si prin serviciile de calitate, precum si prin cresterea increderii consumatorilor pentru serviciile de un nivel calitativ ridicat.

 

Informaţii suplimentare se pot obţine la: IULIAN MINDOIU , Administrator, Tel: 0784697022

 

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE