fbpx
Anunţuri

Finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA SOCIETĂȚII GĂBOS SUPER SERVICII PRIN CREAREA UNEI UNITĂȚI DE SERVICII ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR”

- anunț de presă

Anunț de presă

                        28 AUGUST 2022

Finalizarea proiectului

„DEZVOLTAREA SOCIETĂȚII GĂBOS SUPER SERVICII PRIN CREAREA UNEI UNITĂȚI DE SERVICII ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR”

GĂBOS SUPER SERVICII S.R.L. este beneficiarul proiectului „DEZVOLTAREA SOCIETĂȚII GĂBOS SUPER SERVICII PRIN CREAREA UNEI UNITĂȚI DE SERVICII ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR”, cod MySMIS 123703, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor-apel de proiecte POR/2018/2/2.2.A/ITI.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului a constat în creșterea competitivității societății GĂBOS SUPER SERVICII S.R.L. prin crearea unei noi unități de prestare de serviciu în municipiul Tulcea, creșterii dimensiunii cotei de piață astfel încat piața locală să devină regională, națională și piață internațională.

În urma implementării proiectului s-au obținut următoarele rezultate:

  1. – dotarea cu active corporale și necorporale: sistem informatic tip laptop asistiv cu sistem, tastatura braille pentru persoane nevăzătoare, două pompe de beton, una de capacitate mică și una de capacitate mare, braț distribuitor de 31 m, braț distribuitor de 35 m, linie livrare, o pompă vid (de

epuizment), două generatoare electrice, containere pentru construcții, autocamion macara cu graifer;

  1. – trei certificate noi pentru sisteme de management în conformitate cu standardele ISO 9001 (sistem de management al calității), ISO 14001 (sistem de management al mediului) și OHSAS 18001 (sistem de management al sănătății și securității ocupaționale), certificarea serviciului de construcție Green Seal în domeniul construcțiilor verzi;
  2. – crearea a cinci locuri noi de muncă constând în: 1 șef șantier, 2 muncitori în construcții, 1 betonist, 1 reprezentant vânzări online.

Valoarea totală a contractului de finanţare este de 8.195.975,06 lei. Valoarea eligibilă nerambursabilă este de 4.652.000,00 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 3.954.200,00 lei.

Data începerii proiectului este 01.05.2018, iar data finalizării proiectului este 31.08.2022.

Impactul investiției la nivelul localității Tulcea/regiunea Sud-Est îl reprezintă crearea unei unități noi de serviciu fiscalizată în județul Tulcea prin care taxele și impozitele datorate pentru bunuri și salarii se colectează la bugetul local Tulcea.

Date de contact: Loc de implementare: Municipiul Tulcea zona EST (DALCO) Nr. SECTOR CADASTRAL 25.6, Jud. Tulcea, persoană de contact: reprezentant legal POPESCU Lucian-Eduard, telefon: 0722.666.645, email: lucianpopescu33@yahoo.com.

Investim in viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button