fbpx
Fotbal

FOTBAL, CUPA ROMÂNIEI: Galați și Vrancea în seria câștigătoarei fazei județene Tulcea

Tulcea își va desemna duminică, 2 iulie 2023, pe stadionul Delta câștigătoarea trofeului Cupa României, faza județeană. De la ora 17.00 își vor disputa acest ultim trofeu al sezonului echipele care au jucat și finala Ligii a IV-a, respectiv Pescărușul 1969 Sarichioi și Hamangia Baia.

Până atunci, azi, la Casa Fotbalului, s-au tras la sorți grupele fazei regionale, Tulcea fiind repartizată în grupă cu câștigătoarele din Galați și Vrancea. Potrivit tragerii la sorți și tabelei Berger, programul jocurilor va fi următorul:

12 iulie 2023, ora 18 la Cudalbi meciul cu echipa locală CS Voința Cudalbi 2015

15 iulie 2023, ora 18 la Adjud, CSM Adjud 1946 – CS Voința Cudalbi 2015

19 iulie 2023, ora 18 la Tulcea sau Sarichioi meciul cu câștigătoarea cupei din Vrancea, CSM Adjud 1946. 

IMPORTANT de reţinut: în caz de egalitate în meciurile din grupe se vor bate lovituri de departajare dacă va fi necesar.

Astfel, loviturile de departajare se vor executa doar în situația în care există posibilitatea de a fi aplicabil acest criteriu (de ex. dacă echipa calificată a fost deja stabilită ca urmare a rezultatelor anterioare, nu va fi necesar să se execute loviturile de departajare la cel de-al treilea meci), iar ca ultim criteriu de departajare în cazul fazei regionale, dacă există egalitate perfectă între cluburi inclusiv în situația ulterioară executării penaltiurilor, se va proceda la tragerea la sorți a echipei calificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button