fbpx
Ştirea zilei

Geambazu și Tarhon sunt vicepreședinții Consiliului Județean Tulcea

- Mergeani (PSD), Geambazu (PNL), Zibileanu (PRO) și Tarhon (PMP) sunt propunerile

Ora 11.30

Victor Tarhon revine în clădirea Consiliului Județean Tulcea după 9 ani. Prima sa declarație în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea la doar câteva minute după ce a fost ales.

Ora 11.15

Rezultatele votului: Geambazu și Tarhon – 16 voturi, Mergeani și Zibileanu – 15 voturi.

Prin urmare, cei doi vicepreședinți aleși ai Consiliului Județean Tulcea sunt Daniel Nicolae Geambazu – PNL și Victor Tarhon – PMP.

 

Ora 11.00

Mai bine de 22 de minute a durat până când fiecare din cei 30 de consilieri aleși și președintele CJ și-au exprimat – în cabină – votul. La finalul procedurii de vot au fost schimburi de replici între membrii comisiei de numărare a voturilor, Mihai Huleni de la PNL și Dan Munteanu de la PSD.

În câteva minute se vor cunoaște numele celor doi vicepreședinți.

Ora 10.30

Propunerile partidelor sunt: Dumitru Mergeani din partea PSD, Daniel Nicolae Geambazu din partea PNL, Ștefana Zibileanu din partea Pro România și Victor Tarhon din partea PMP.

Ora 10.15

Opt proiecte au fost aprobate, în unanimitate, de consilierii județeni tulceni care sunt pentru prima dată în ultimele luni în formulă completă.

La propunerea președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, ordinea de zi a fost suplimentată cu un punct și anume  ,, Alegerea vicepreședinților”.

Potrivit procedurii comisia de validare este formată din cinci consilieri. Propunerile sunt: Mihai Huleni și Ciprian Safca de la PNL, Irina Chirciu și Dan Munteanu de la PSD și Petre Badea de la Pro România. Potrivit legii, reprezentanții PMP Tulcea, cu doar doi consilieri, nu sunt constituiți în grup.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button