fbpx
Ştirea zilei

Stupinele din satul Balabancea distruse de inundaţii

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Tulcea, întrunit în ședință extraordinară astăzi, 06.07.2021, a emis Hotărârea nr. 127, prin care ia act de procesul – verbal întocmit de Comisia județeană pentru constatarea și evaluarea pagubelor produse ca urmare a fenomenelor meteorologice nefavorabile (precipitații abundente, inundații) manifestate în perioada 20-23.06.2021.

Potrivit raportului care stat la baza emiterii acestei hotărâri, ploile urmate de inundaţii au afectat stupinele de pe raza localității Balabancea, în proporție de peste 85%, pierderile apicultorului totalizând un număr de 111 familii de albine.

Hotărârea și procesul-verbal întocmit de Comisie se vor transmite Direcției Agricole Județene Tulcea – Grupul de suport tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de inundații, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcții hidrotehnice și poluări accidentale, în vederea întocmirii Raportului de sinteză. Ulterior, acesta va fi înaintat forurilor superioare, conform legislației în vigoare.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button