fbpx
Anunţuri

Handbal de performanță la nivel de junioare 3 pentru ACS Granitul Greci

- comunicat de presă

Asociația Club Sportiv Granitul Greci implementează cu o cofinanțare a Consiliului Județean Tulcea proiectul ”Participarea în Campionatul Național de handbal junioare 3” iar potrivit calendarului de activități la data de 15 iulie are loc reunirea lotului de junioare III care va face pregătirea în Sala de sport Ivan Patzaichin din Greci plus un cantonament la mare (Sulina) și unul la munte (Timisu de Sus, județul Brașov).

Activitatea cea mai importantă o reprezintă participarea echipei de junioare 3 în Campionatul Național de handbal junioare 3 organizat de FRH și înscrierea unor grupe de junioare 4 și de minihandbal la două festivaluri sportive organizate de cluburi afiliate FRH.

Printr-un proiect prin care Consiliul Județean Tulcea ne asigură cofinanțarea acțiunilor am reușit să achiziționăm echipamente și materiale sportive pentru aceste competiții. Avem un număr de 35 de sportive și sportivi  cu anii de naștere  2010-2011-2012-2014-2015 implicați în acest proiect” a declarat Mircea Matetovici, managerul proiectului.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE