fbpx
Ştirea zilei

Informații utile despre depozitarea deșeurilor rezultate din construcții și demolări!

- comunicat de presă

,,Stimati cetateni , problema depozitării a deseurilor din constructii si demolari este una bine cunoscuta, iar depozitarea lor in spațiile destinate deșeurilor menajere, duce deseori la sancțiuni contravenționale.” a transmis directorul SC Servicii Publice SA Tulcea, Ionel Stan.

SC SERVICII PUBLICE SA este singurul operator autorizat pentru colectarea si transportarea deseurilor din constructii si demolari de pe raza Municipiului Tulcea.

Persoanele care au deseuri provenite din constructii, reamenajari si demolari in mod legal, trebuie sa solicite în scris serviciile de colectare si transport a “molozului” (beton, ceramica, caramizi, tigle, materiale pe baza de ghips, lemn, sticla, material plastic, metale, materiale de izolatie si altele).

Solicitarea se face fie la sediul societatii SC SERVICII PUBLICE SA, din strada Mahmudiei nr. 17, fie prin e-mail la adresa:office@serviciipublicetulcea.ro sau la numerele de telefon:0240.515.541 / 0747.022.053.

Tariful este de 142.55 lei cu TVA /tonă este pentru deseuri de constructii fara amestec de alte deseuri, iar pentru depozitarea in rampa a deseurilor ce nu se pot valorifica Tariful este de 240.07 lei cu TVA/tonă pentru deseuri de constructii ce contin si alte amestecuri de deseuri.

In acest timp, Poliția Locala Tulcea, continua acțiunile de identificare a celor care transporta si depoziteaza deseuri în conditii ilegale.

Incalcarea obligatiilor de catre utilizatori, persoanele fizice si juridice, prevazute in Hotararea de consiluiu local nr.158 din 20 august 2020, se constata de Politia Locala si se aplica sanctiuni contraventionale pentru persoanele fizice in cuantum de 1000-1500 lei, iar pentru persoanele juridice in cuantum de 2000-2500 lei.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE