Ştirea zilei

Intervenţie pentru salvarea unui bărbat căzut într-un canal lângă Ilganii de Sus

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvât al ISU Delta Tulcea, Nicolae Botezatu, aseară, în jurul orei 21.30, persoană de sex masculin anunța prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, faptul că a căzut în apă (într-un canal) și se îndreaptă către localitatea Ilganii de Sus.

Deși acesta nu a solicitat ajutor ținând cont de temperaturile scăzute de afară și persoana putea intra în hipotermie un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea cu o ambarcațiune SAR au pornit imediat în căutare.
Persoana în vârstă de 50 ani a fost găsită în apropierea localității Ilganii de Sus și a fost predată echipajului de ambulanță prezent la fața locului. După ce a fost monitorizată acesta a refuzat transportul la spital.„, a spus purtătorul de cuvât al ISU Delta Tulcea.
Echipele de căutare au fost formate din pompieri, 2 agenți din cadrul postului de Poliție Maliuc și un echipaj al Ambulanței private „Delta”.
Reamintim cetățenilor faptul că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forțelor de intervenție, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.”, a mai declarat purtătorul de cuvât al ISU Delta Tulcea.

Back to top button