fbpx
Consiliul Judeţean

Invitație pentru elevii tulceni: Concursul „Dobrogea, pământ românesc“ a ajuns la a doua ediție

Consiliul Județean Tulcea organizează, în perioada octombrie – noiembrie,  cea de-a doua ediție a  Concursului cu premii „Dobrogea, pământ românesc“, pentru a marca Ziua Dobrogei. Sărbătorit anual pe data de 14 noiembrie, acest eveniment ne amintește tuturor de momentul istoric din 1878, atunci când Dobrogea a revenit la teritoriul naţional. Concursul se adresează tuturor elevilor din județul Tulcea, indiferent de vârstă.

Concurenții vor trebui să realizeze o lucrare care să respecte tema dată, modul de exprimare fiind liber. Astfel, vor fi acceptate în concurs: picturi, desene, machete, poezii, compuneri, cântece și orice altă formă de exprimare artistică reprezentând momentul istoric 14 Noiembrie 1878 sau evoluția Dobrogei de-a lungul timpului.

Lucrările vor fi transmise pe adresa comunicare.cjtulcea@yahoo.com sau în mesaj privat pe pagina de Facebook a instituției până la data de 10 noiembrie 2021, însoțite de numele copilului și vârsta, numele părintelui/ tutorelui legal și numărul de telefon.

După transmiterea lucrărilor în format electronic, participanții sau reprezentanții acestora vor contacta telefonic Serviciul Relații Externe, Comunicare, Anticorupție și Promovarea Județului, la tel. 0240502208/0240502209, în cazul în care nu li s-a transmis pe e-mail o confirmare de primire a lucrării.

Pentru a marca 143 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria – mamă, vor mai fi acordate 143 de premii pentru creativitate.

Pe data de 11 noiembrie 2021 vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE