Ioana Licu este noua șefă de la ANAF Tulcea!

Din această lună, la conducerea Administrației Județene a Finanțelor Publice Tulcea a fost numită Ioana Licu, o ,,finanțistă” cu aproape două decenii de experiență în acest domeniu.

,,Vă mărturisesc că îmi voi pune în slujba statului român întreaga experiență profesională acumulată în cei 19 ani de activitate în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Tulcea.

Îmi propun ca din această funcție să acționez pentru îndeplinirea obiectivelor, aplicând un tratament egal și nediscriminatoriu în aplicarea legislației fiscale și nu în ultimul rând voi folosi toate pârghiile instituționale pentru a veni în sprijinul contribuabililor persoane fizice și juridice. În realizarea acestor deziderate voi acționa principii precum: legalitatea, transparența, obiectivitatea, responsabilitatea și orientarea către cetățean.
Voi încerca să susțin și să dezvolt un mediu de colaborare bazat pe respect reciproc, colegialitate, corectitudine și încredere pentru creșterea calității activității desfășurate de către personalul angajat.
Totodată, vă împărtășesc faptul că, dorința mea este ca Administrația Județeană a Finanțelor Publice Tulcea să devină o administrație fiscală modernă, eficientă, informatizată și inovatoare care să ofere servicii de înaltă calitate care să răspundă nevoilor cetățenilor și mediului de afaceri, astfel încât să colectăm eficace și eficient impozitele, taxele, contribuțiile sociale și alte sume datorate pentru a asigura resursele necesare finanțării cheltuielilor publice.
Acestea fiind spuse, vă garantez că îmi voi desfășura activitatea la nivelul de importanță și de demnitate pe care-l solicită această funcție, de reprezentant al statului român.”, a declarat noul director al Administrației Județene a Finanțelor Publice Tulcea.

Succes în activitate!  Mai ales pe așa vremuri de criză și stare de urgenţă

Back to top button