Ştirea zilei

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a umplut ghetuţele copiilor din Asociaţia Autism Voice de Moş Nicolae

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a alergat astăzi, 06 decembrie, de Sf. Nicolae,  pentru a oferi sprijin copiilor cu autism din Asociaţia Autism Voce.

El a alergat 60 de km pe malul Lacului Ciuperca din municipiul Tulcea, în cadrul evenimentului organizat de Asociaţia Autism Voice,  iar taxa de înscriere în cursă a fost direcţionată în scopul dezvoltării unor programe gratuite de recuperare şi integrare a copiilor cu autism.

Participanţii care s-au înscris la acest eveniment au avut de ales între alergare, mers sau pedalat, iar numărul de kilometri parcurşi au fost aleşi în funcţie de nivelul fiecăruia de antrenament.

Plutonierul adjutant şef Sorin Andrici a ales nivelul Extreme, care a presupus alergarea a 60 de km, pe o vreme cu ploaie, vânt şi frig, însă jandarmul tulcean nu este la prima cursă de acest gen, el participând de-a lungul timpului la nenumărate evenimente cu scop umanitar, iar astăzi, a considerat că este cel mai de preţ cadou de Moş Nicolae pe care îl poate oferi copiilor din Asociaţia Autism Voce, care au cea mai mare nevoie de sprijin, înţelegere şi posibilitatea de a exprima tot ceea ce trăiesc.

Back to top button