fbpx
Consiliul Judeţean

La 103 ani de la Marea Unire „România Mare în strai de sărbătoare“, ediția a II-a a concursului

Consiliul Județean Tulcea organizează ediția a II-a a concursului cu premii „România Mare în strai de sărbătoare“, eveniment care va avea loc în contextul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României – 1 Decembrie.

La concurs pot participa toți tulcenii, indiferent de vârstă.

Concurenții vor realiza machete din materiale reciclabile (sticlă, hârtie, plastic etc) sau materiale din mediul natural (frunze, pietre, crengi etc) care să ilustreze tema concursului.

Până pe data de 22 noiembrie 2021, concurenții trebuie să scaneze sau să fotografieze fiecare lucrare și să o trimită pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: o scurta descriere a lucrării (maxim două fraze), numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

Vor fi acordate premii de creativitate, dar și premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.

Pe data de 24 noiembrie 2021 vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button