Tulcea

Laurenţiu MOCANU – PRO România: Mult succes Alex Filip!

- articol de informare electorală

PRO România E PRO SARICHIOI ȘI SUSȚINE Alexandru FILIP , candidat independent!
PRO România Tulcea face un alt tip de politică. Credem în bun simț, demnitate și responsabilitate. Așa cum știm că fără principii nu se poate face politică. Totodată, ne-am dorit să susținem tinerii în aceste alegeri locale. Avem mulți pe listele noastre pentru ca ideile și viziunea lor să fie puse în slujba comunităților din care fac parte.
Din păcate, candidatul propus de PRO România pentru Primăria Sarichioi a ales vechile metehne ale politicii, cu toate că este tânăr. A ales să plece și să candideze din partea altui partid cu foarte puțin timp înainte de depunerea candidaturilor.
Cu toate acestea, echipa propusă de PRO România pentru Consiliul Local este una puternică! Implicată în comunitate și dornică de schimbare.
Cât privește situația pentru Primăria Sarichioi, vom susține cea mai bună soluție pentru comună: Alexandru FILIP, candidat independent! Alexandru este un tânăr care și-a demonstrat deja bunele intenții pentru comunitate și capacitatea de a o schimba în bine.
Suntem siguri că totul răul va fi spre bine. Mai bine pentru Sarichioi!
Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010
Back to top button