fbpx
Fotbal

Live, baraj de promovare în Liga a III-a de fotbal: Montana Pătârlagele – Hamangia Baia

Azi, de la ora 17.30, pe terenul Comunal din Pătârlagele, se va disputa meciul dintre echipa locală, Montana, campioana Ligii a IV-a Buzău, și Hamangia Baia, campioana din acest an din fotbalul tulcean.

În meciul tur, golul înscris de Tănase Halep (video mai sus) în debutul meciului este cel care face diferența la jumătatea acestei duble manșe.

,,Suntem puternici, nu doar optimiști, iar puterea vine din valoarea echipei. Avem o echipă care este pregătită pentru promovarea în Liga a treia și am convingerea că vom reuși acest lucru la finalul meciului de la Pătârlagele ” a declarat primarul comunei Baia, Mugurel Marșavela.

Spre deosebire de prima manșă acum lotul Hamangiei este complet.  ,,La Tulcea am avut un suspendat, doi accidentați și câțiva jucători indisponibili din anumite motive. În total ne-au lipsit vreo 8 jucători. Acum, mulțumesc lui Dumnezeu, nu avem niciun suspendat, niciun accidentat și niciun indisponibil. Dacă am fi câștigat la Tulcea cu 2-0 ne era mai ușor acum. Va trebui să marcăm pentru a ne califica și de aceea vom fi puternici ofensiv” a declarat Mihai Guliu, antrenorul echipei.

Echipa Hamangia Baia: Siminiceanu – Șicu, Mitroi, Găiceanu, Milea – Dimciu, Coconașu, Ciobanu, Păun – Halep, Chițu

Meciul  a fost transmis live de buzau.net

Oficialii partidei:

A: Robu Ovidiu (Chitila – Ilfov)
A1: Vatamanu Cosmin (Bucureşti – Bucureşti)
A2: Istrate Marian (Buftea – Ilfov)

Obs. arbitri: Radu Petre (Bucureşti – Bucureşti)
Delegat joc: Lazăr Daniel (Ploieşti – Prahova)

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE