fbpx
Ştirea zilei

Loviri din cauza unor ochelari. Au intervenit jandarmii

 Ieri, 8 iulie 2024, în jurul orei 19.00, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că a fost agresat fizic de către un alt bărbat.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, a fost agresat fizic de un alt bărbat. El a declarat că motivul conflictului ar fi fost reprezentat de refuzul persoanei reclamate de a plăti o pereche de ochelari pe care i-ar fi stricat. Persoana vătămată a declarat că a fost lovit în zona capului, s-a dezechilibrat și a căzut, ceea ce i-a provocat o rană deschisă la nivelul piciorului.

A fost solicitat un echipaj medical la fața locului, care a transportat bărbatul la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru investigații suplimentare.

Jandarmii au identificat persoana reclamată, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, întocmindu-i actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE