Ştirea zilei

Lovitură DIICOT: Trei proxeneţi din Măcin au fost arestaţi

Trei persoane au fost reținute pentru proxenetism, în urma unei acțiuni a polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Tulcea și procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea.

La data de 2 septembrie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au pus în aplicare patru mandate de aducere, emise pe numele unei femei și a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 58 de ani, toți din orașul Măcin, județul Tulcea.

Acțiunea a vizat probarea activității infracționale a membrilor unui grup infracțional organizat specializat în proxenetism, fapte comise în Belgia, Germania, Spania și Elveția, în perioada 2013-2020.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, pentru audieri.

Trei dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

La data de 3 septembrie a.c., cei trei au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Comunicat IPJ Tulcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button