fbpx
Tulcea

Lucian Furdui, candidat AUR la Primăria Tulcea!

- nominalizare surpriză la președinția CJ Tulcea

Elena Doboș, coordonator județean AUR și unul dintre candidații nominalizați de AUR pentru Parlamentul European a declarat azi că organizația aflată în coordonarea sa a adunat aproape cinci mii de semnături pentru susținerea candidaților AUR pentru Parlamentul European și dosarele cu listele de semnături vor ajunge în această seară la sediul central din București pentru a fi centralizate cu ale colegilor din țară.

Vom avea sâmbătă, cel mai probabil după-amiază, o conferință de presă la București la care vor participa toți candidații de pe lista ce va fi depusă pentru Parlamentul European, listă pe care se va regăsi, după cum deja știți de ceva vreme, și numele meu. Nu aș putea să vă spun până sâmbătă mai multe despre acest subiect, conducerea partidului fiind cea care va face comunicarea oficială.” a declarat Elena Doboș.

În ceea ce privește candidaturile pentru alegerile locale același coordonator județean AUR, Elena Doboș, a confirmat numele fostului prefect al județului Tulcea, Lucian Furdui, pentru funcția de primar al municipiului Tulcea. ”Pot să vă confirm azi faptul că domnul Lucian Furdui a parcurs etapele validării, atât pe plan municipal și județean cât și la nivel de conducere națională, pentru a candida din partea AUR la funcția de primar al municipiului Tulcea. Pe plan județean a fost validată, la propunerea mea, doamna Ileana Giușcă, însă așteptăm să parcurgă și etapele validării la nivel național!” a mai declarat Elena Doboș.

Dincolo de declarațiile oficiale, inclusiv ale președintelui AUR, George Simion, la un post de televiziune, irealitatea politicii AUR de la Tulcea mai lasă loc de surprize până la depunerea oficială a candidaturilor. Poate chiar vom avea o candidatură a coordonatoarei județene la președinția Consiliului Județean Tulcea, de ce nu câtă vreme legea electorală îi permite acest lucru și anume de a candida și pentru Parlamentul European și pentru o funcție de ales local/județean.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button