fbpx
Ştirea zilei

Luxury Pescărușul meci cu Vicecampioana Europei pentru semifinale

- AEK Oradea este finalista EMF Champions League 2021

Chiar dacă a avut în faza grupelor una dintre favoritele la câștigarea titlului, Boromir Râmnicu Vâlcea, echipa gazdă a turneului final și câștigătoare a Supercupei de la Iași, azi tulcenii de la Luxury Pescărușul vor întâlni … vicecampioana Europei.

Ca și la fotbal, campioanele din țările Europei își dispută trofeul continental iar anul trecut, campioana României, AEK Oradea a disputat finala EMF Champions League 2021, pierdută la Milano în Italia contra ungurilor de la Mad Dogs Budapesta 3-3 (7-8 la penalty-uri).

Azi, de la ora 10.00, cea mai titrată echipă a momentului din minifotbalul românesc, AEK Oradea este adversară pentru tulcenii de la Luxury Pescărușul Tulcea. Pentru o campioană a  ,,Municipalei” de minifotbal parcursul celor de la Luxury Pescărușul Tulcea este premieră și, mai în glumă, mai în serios, a fost nevoie de un selecționer cu e cazul primarului de la Sarichioi, Vitali Finoghen, pentru a da minifotbalului o echipă atât de redutabilă. Căci jucătorii sunt aceeași, antrenorul e altul.

LIVE

https://www.facebook.com/FRMinifotbal/videos/1142102993005027/

Detalii despre meciul de legendă al tulcenilor, după ora 10.00.

Vrămuleț – Hristodorof, Căpută, Plugaru, Popa, Grigoraș este echipa de start a tulcenilor contra vicecampioanei Europei. Pe parcursul meciului au mai intrat Bravu ca portar-jucător, Paraschiv, Cazacu.

Livetext

⚽Luxury Pescărușul Tulcea – ⚾AEK Oradea 0-2 (0-2)

⚾0-1, Oradea, min 6

⚾0-2, Oradea, min 14

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE