Ştirea zilei

Manifestările religioase, sportive și cultural-artistice, în atenția jandarmilor tulceni

În acest sfârșit de săptămână, în județul Tulcea, se vor desfășura mai multe evenimente publice, unde jandarmii tulceni vor fi prezenți pentru a asigura buna desfășurare a tuturor activităților la care vor lua parte cetățenii. Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Sâmbătă, 09 iulie, începând cu ora 18.00, jandarmii vor fi prezenți în localitatea Sarichioi, pe stadionul comunal, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Pescărușul Sarichioi Junior și C.S. Unirea Brăniștea, etapă din cadrul Cupei României, Faza Regională, Grupa a 2-a.

Vineri și sâmbătă, în intervalul orar 19.30-23.30, în orașul Sulina, se va desfășura manifestarea cultural-artistică Tabăra de Folk Europolis, ediția a III-a, unde programul va cuprinde mai multe spectacole susținute de artiști.

Întrucât se estimează prezența unui public numeros, recomandăm tuturor participanților la aceste evenimente ce se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână, să manifeste răbdare, să evite consumul excesiv de alcool, să respecte indicațiile jandarmilor, să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să acorde o atenție deosebită copiilor și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Back to top button