Ştirea zilei

Medicamente, medicamente! A spart un panou de protecţie dintr-o farmacie

Un bărbat din municipiul Tulcea a spart panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 pentru că nu a fost servit de o farmacistă.

 Jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină în cartierul Neptun din municipul Tulcea, unde o farmacistă a reclamat faptul că un bărbat provoacă scandal şi trage de uşile magazinelor din apropiere.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat apelanta, care a declarat faptul că, în timp ce îşi desfăşura serviciul în cadrul farmaciei, a intrat un bărbat, care, pe fondul consumului de alcool,  a început să îi adreseze injurii şi ameninţări, iar apoi într-un exces de furie, a lovit panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 care s-a spart, o bucată din acesta lovind-o pe femeie în zona gâtului.

Bărbatul a ieşit în fugă din incinta farmaciei, însă  a continuat cu injuriile şi ameninţările la adresa persoanelor care aşteptau să intre în unitatea sanitară.

În urma verificărilor efectuate cu ajutorul camerelor de supraveghere, jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză pe strada Eternităţii. Acesta a declarat faptul că a dorit să îşi cumpere un produs de la farmacie, însă nu a vrut să îşi aştepte rândul ca ceilalţi clienţi şi din această cauză, farmacista nu a dorit să-l servească, motiv pentru care a devenit agresiv şi a spart panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Back to top button