Ştirea zilei

Medicamente, medicamente! A spart un panou de protecţie dintr-o farmacie

Un bărbat din municipiul Tulcea a spart panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 pentru că nu a fost servit de o farmacistă.

 Jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină în cartierul Neptun din municipul Tulcea, unde o farmacistă a reclamat faptul că un bărbat provoacă scandal şi trage de uşile magazinelor din apropiere.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat apelanta, care a declarat faptul că, în timp ce îşi desfăşura serviciul în cadrul farmaciei, a intrat un bărbat, care, pe fondul consumului de alcool,  a început să îi adreseze injurii şi ameninţări, iar apoi într-un exces de furie, a lovit panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 care s-a spart, o bucată din acesta lovind-o pe femeie în zona gâtului.

Bărbatul a ieşit în fugă din incinta farmaciei, însă  a continuat cu injuriile şi ameninţările la adresa persoanelor care aşteptau să intre în unitatea sanitară.

În urma verificărilor efectuate cu ajutorul camerelor de supraveghere, jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză pe strada Eternităţii. Acesta a declarat faptul că a dorit să îşi cumpere un produs de la farmacie, însă nu a vrut să îşi aştepte rândul ca ceilalţi clienţi şi din această cauză, farmacista nu a dorit să-l servească, motiv pentru care a devenit agresiv şi a spart panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button