Sănătate

Mii de tichete de masă pentru vaccinaţi îşi aşteaptă beneficiarii

Persoanele care s-au  vaccinat  împotriva COVID-19  la Centrul de vaccinare Liceul Agricol Nicolae Cornățeanu Tulcea și nu au intrat în posesia tichetelor de masă, pot ridica aceste tichete, de ieri, de la Centrul de vaccinare Colegiul Medicilor Tulcea, str. Babadag, nr.15, bl.7, sc. A, parter.

Decizia a fost luată de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea după ce din această săptămână Centrul de vaccinare Liceul Agricol Nicolae Cornățeanu Tulcea nu mai este funcţional.

Potrivit informaţiilor furnizate de dr. Raluca Irimia, şefa fostului centru de vaccinare care a fost închis, numărul total al beneficiarilor de tichete de masă pentru cei vaccinaţi a fost de 6117. Dintre aceştia, mai mult de jumătate şi-au ridicat tichetele de masă de la Centrul de vaccinare Liceul Agricol Nicolae Cornățeanu Tulcea până săptămâna trecută. Un număr de 2544 de beneficiari de tichete le pot ridica de ieri de la Centrul de vaccinare Colegiul Medicilor Tulcea, str. Babadag, nr.15, bl.7, sc. A, parter.

Back to top button