fbpx
Ştirea zilei

Minifotbal: Pescărușul Luxury e la un meci distanță de turneul final

Supercupa României la minifotbal, programată zilele acestea la Iași în complexele Magic și și Junior, a adus la acest turneu de calificare nu mai puțin de 40 de echipe (două au fost descalificate) iar dintre acestea 16 vor merge în marea finală de la Râmnicu Vâlcea de la mijlocul lunii iulie. 

Din cele 8 grupe de câte 5 echipe, practic doar primele două se califică mai departe iar pentru calificare numărul minim de puncte este 9, adică 3 victorii din 4 meciuri.

Pescărușul Luxury Tulcea a câștigat greu primul meci (1-0) cu Napoli 2013 Arad și mai ușor decât de aștepta al doilea joc cu Prietenașii Brăila.

Azi, în al treilea meci al turneului, Pescărușul Luxury joacă meciul decisiv de calificare cu Bad Boys Oradea, de la ora 9 dimineață.

Pentru ambele echipe este meciul decisiv așa că niciuna dintre ele nu riscă prea mult.

Live text aici.

După un meci echilibrat timp 19 minute, cu ocazii la ambele porți, a fost nevoie de o ieșire curajoasă a fundașului Hristodorof din defensivă pentru deschiderea scorului. Astfel, în minutul 19, Hristodorof a luat mingea la picior din propriul teren și i-a înșirat pe toți orădenii până a rămas doar față în față cu portarul pe care l-a executat cu sânge rece. La faza următoare, Nițor putea majora avantajul la pauză dar a rămas 1-0 pentru Pescărușul Luxury.

În minutul 31, Grigoraș recuperează o minge de la portarul ieșit la centrul terenului și îndeplinește o simplă formalitate.

În minutul 39, Plugaru a înscris golul care a stabilit scorul final și astfel tulcenii sunt calificați indiferent de scorul din ultimul meci cu Borussia Sibiu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button