fbpx
Ştirea zilei

Ministrul Nelu Tătaru a evaluat Sănătatea din Tulcea!

Pentru câteva ore, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, s-a aflat în vizită de evaluare a sistemului de sănătate din judeţul nostru, întâmplător sau nu, în ziua în care s-au înregistrat cele mai multe cazuri noi de îmbolnăvire Covid-19, respectiv 22 de cazuri noi. Potrivit Buletinului de presă de la ora 13, Tulcea înregistrează doar 425 de cazuri confirmate, cu … 22 mai multe decât ieri, 20 august 2020.

Potrivit declaraţiei sale, ministrul Nelu Tătaru a făcut o evaluare în teren mai întâi la Direcţia de Sănătate Publică Tulcea, apoi la Serviciul de Ambulanţă a Judeţului Tulcea pentru ca la finalul evaluării „sănătăţii tulcene” să ajungă şi la Spitalul Judeţean Tulcea pentru o discuţie cu managementul acestuia.

„Au fost discuţii concrete în ceea ce priveşte patologia Covid şi non-Covid. Chiar dacă suntem într-un contex pandemic avem şi o patologie cronică care la un moment dat pot desfăşura o simptomatologie asemănătoare chiar completă pentru patologie Covid.  Suntem într-o a doua fază a primului val pandemic şi rămân aceleaşi recomandări de a respecta niste reguli privind precauţiile şi portul măştii”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii. Declaraţia sa integrală mai jos:

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button