fbpx
Ştirea zilei

Un utilaj agricol a provocat un accident în care a fost avariată o ambulanță

- ultilajul agricol nu era înmatriculat și nici conducătorul nu avea permis

La data de 11 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe D.N. 22A a avut loc un eveniment rutier.
Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiștii sosiți la fața locului, s-a constatat faptul că evenimentul rutier a avut loc între un autovehicul special de transport medical privat condus de către bărbat, în vârstă de 58 de ani, din județul Tulcea și un utilaj agricol condus de către un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din județul Tulcea.
În urma evenimentului rutier, a rezultat atât avarierea autovehiculului special de transport medical privat și utilajului agricol, cât și rănirea ușoară a unei persoane transportate de către autovehiculul medical, ce a fost transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul autovehiculului special de transport medical privat deține permis de conducere corespunzător, iar ca urmare a testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că ambii conducători nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, conducătorul utilajului agricol nu deține permis de conducere corespunzător iar utilajul nu este înmatriculat ori înregistrat.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, în continuare fiind efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE